SUMMERTIME TAKE OUT





TUA  9
Edamame, ZAWAN-Style

POR PIE TORD  12
Springrolls homemade 4 pieces

SOM TAM  15
Green papaya-salad with peanuts

GAI SATAY  12 
Satay chicken, 4 pieces 

APPETIZERS MIX  32
Springrolls 4 pieces, satay chicken 4 pieces and edamame

TOM YUM SAP GOOG   25
Lemongrass soup with shrimps and mushrooms, jasmin rice

PAD SUKIYAKI TAU HU  25
Steamed tofu in Sukiyaki-Sauce with mushrooms and herbs, jasmin rice

GENG DEANG GAI  25
Red curry with chicken and vegtable, jasmin rice

GENG DEANG TAU HU  25
Red curry with tofu and vegtable, jasmin rice

GAI SAP PAD GRAPOW KEI DOA  29 
Chicken with chilli-garlic-paste und holy-basil, thai-style fry egg, jasmin rice

LARP GAI  29
Chicken with chilli-lime-dressing and herbs, jasmin rice

NAM TOK NUEA  42 / 52 
Beef entrecôte thinely sliced on roasted rice with chili lime dressing, jasmin rice, 150 gr. or 250 gr.

YUM PLA TUNA  42
My grandmother’s style Nam Tok, thinely sliced tuna, roasted rice with chili lime dressing and herbs,
jasmin rice

GOOG MANGORN PAD PRIK  59
Spiny lobster with garlic chili paste and bamboo, jasmin rice
  

EXTRA JASMIN RICE   3



       


HERKUNFT UNSERER PRODUKTE
All unser Fleisch stammt aus der Schweiz (Poulet, Rindfleisch, Schweinefleisch). Crevetten aus Vietnam. WAGYU aus CH, USA, JAPAN, je nach Verfügbarkeiten. Eier aus der Schweiz.


Unsere Lieferanten: Angst, Bianchi, Künzli

MÖGLICHE ALLERGIEN UND INTOLERANZEN
Erdnüsse, Soja- und Fischsaucen bilden wesentliche Elemente der thailändischen Küche. Auf Wunsch und nach Möglichkeit nehmen wir Rücksicht auf Sonderwünsche in der Zubereitung (z. B. Glutenfreie Sojasauce). Bei Fragen zu Inhaltsstoffen geben unsere Mitarbeitenden gerne nähere Auskunft.

Mark